Web-tv: Du skal være ”Fucking Flinkere” på nettet

"Hvilket arrogant og kynisk menneske du er!!!"

"Kælling vi skærer halsen over på dig … du er dum som en dør!!!"

Nettet flyder over med negative kommentarer og en ny undersøgelse fra Epinion viser, at en ud af tre danskere bliver decideret kede af det, når nogen skriver negativt til dem.

Men det vil forfatteren og reklamemanden Lars AP, der har startet bevægelsen ”Fucking Flink”, lave om på med initiativet Online Overskud.

De lykkeligste folk – bare ikke på nettet

- Vi danskere er verdens lykkeligste folk, og vi er også nogle af dem, der bruger online medier allermest. Skulle vi ikke også blive dem, der udviser allermest online overskud?, spørger Lars AP.

Facebook, Microsoft og McDonald’s er tre virksomheder, der dagligt er i berøring med millioner af danskere online. Sammen med Lars AP og ”Fucking Flink” har de nu startet initiativet, der skal være med til at vende online underskud til online overskud.

- Internettet er jo bare noget, der er derude, men det er det jo faktisk ikke. For alt hvad der sker på internettet, alt hvad der sker online, det er dig og mig, vi skaber det. Og hvis vi nogensinde skal lykkes med at skabe online overskud, så må vi gøre noget.

Dan Jørgensen svarer flinkt tilbage

Kampagnen støttes allerede nu af mange. Også kendte danskere som fødevareminister Dan Jørgensen, og sangerinden Julie Bertelsen er i gang med at skabe Online Overskud.

- Jeg har ikke tid til at sidde hele tiden og svare på alt -  men nogle gange har jeg lige givet mig tid til at svare nogen. Specielt hvis der er nogen, der har været lidt grove. Hvis man spørger dem om de ikke skulle til at tale ordentligt, og jeg derefter giver dem et sagligt svar, så er det ofte, at de vender tilbage og undskylder og takker for svaret. Så måske skal man selv lade være med at hidse sig op. Selvom det kan være lidt svært, siger Dan Jørgensen.

Julie Berthelsen er taknemmelig

- Jeg har for nylig oprettet en ny Facebook-gruppe, der hedder ”Taknemmelighedsgruppen”, hvor mine venner og jeg dagligt skal skrive derinde om noget, vi er særligt taknemmelige for og hvorfor samt slutte med et ”tak tak tak!” for at fokusere på det positive. Jeg håber det kan inspirere andre til også at lave online overskudshandlinger, fortæller Julie Berthelsen.

Hvis man selv vil være med til at vende underskud til overskud på nettet, kan man læse mere på www.onlineoverskud.dk.

Se videoen nedenunder...

Af Make Sense.

 

Dagens Gossip