Welfare Tech Invest hjælper sønderjysk iværksætter

HeCare Aps er en velfærdsteknologi-virksomhed, der er i gang med et internationalt gennembrud. Det første skridt i den retning er allerede taget, idet en nyudviklet selvkørende patientlift til forflytning af tunge og immobile patienter, nu er godkendt til salg i EU og på det amerikanske marked, og der er allerede leveret til hospitaler i USA.

- HeCare er et rigtig godt eksempel på en velfærdsteknologisk iværksættervirksomhed som blandt andet via samarbejde med Sønderborg Kommune har udviklet et unikt produkt, der kan gøre det godt på eksportmarkederne. Det er en fornøjelse at se, at virksomhedens internationale gennembrud nu kan realiseres med risikovillig kapital fra Welfare Tech Invest. Det bekræfter mig i, at Syddansk Vækstforum tog en klog beslutning, da vi besluttede at etablere en kapitalfond med fokus på velfærdsteknologi, siger Carl Holst (V), der er formand for Syddansk Vækstforum.

På jagt efter ambitiøse iværksættere
Welfare Tech Invest er skabt på initiativ af Region Syddanmark og hjælper iværksættere med støtte til forretningsudvikling og kapital. WTI råder over 75 mio. kr. til velfærdsteknologiske iværksættervirksomheder i hele regionen og 20 mio. kr. til iværksættere inden for alle brancher i regionens yderområder.

- Vi er på jagt efter ambitiøse iværksættere med perspektivrige projekter, der kan blive til stærke virksomheder, der skaber vækst i Region Syddanmark, fortæller Mads Rasmussen fra Accelerace Management A/S, der driver kapitalfonden for Region Syddanmark.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip