Wenger blæser til angreb i München

Arsenal har brug for sejre i Champions League for at komme videre fra gruppespillet, og onsdag venter en særdeles hård opgave, når Bayern München tager imod.

Men Arsenals manager, Arsène Wenger, forventer at få noget med hjem fra Allianz Arena.

- Vi vil have et positivt resultat igen. Vi gjorde det godt (i London, red.), og det bør give os troen på, at vi kan opnå noget i morgen. Det er en god mulighed for at vise, at vi har udviklet os som hold, siger Wenger ifølge AFP.

Arsenal ligger på tredjepladsen i gruppe F før opgøret mod Bayern München, som sammen med Olympiakos topper gruppen med seks point.

Arsenal vandt i det seneste opgør hjemme med 2-0 over netop tyskerne, og det var den første sejr i dette gruppespil efter nederlag til både Dinamo Zagreb og Olympiakos.

Dermed ligger Arsenal med tre point inden de sidste tre gruppekampe, og derfor går Wenger efter at få noget med hjem fra Tyskland mod et Bayern München-mandskab, der har virket skræmmende stærke i denne sæson.

- Jeg forventer, at Bayern vil sætte os under pres. De har spillere som Thomas Müller, Robert Lewandowski og andre.

- Måske vil det bedste for os være, at vi også angriber og forsøger at score, for hvis vi taber, så er vi i en svær situation.

- Vi spiller for at vinde. Bayern er et godt hold, men jeg er sikker på, vi har kvaliteten til at konkurrere med dem, siger Wenger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip