Wenger efter FA Cup-exit: Vi fortjente en sejr

Arsenal mistede søndag muligheden for at skrive sig ind i historien som det blot tredje hold nogensinde, der vandt FA Cuppen tre sæsoner i træk.

Holdet fra London har vundet turneringen de sidste to år, men måtte i år se sig slået ud af Watford efter et 1-2-nederlag. Og kampens gang ærgrede Arsenal-manager Arsène Wenger.

- Vores fantastiske tur er slut på en dag, hvor vi følte, at vores indsats fortjente en sejr, lyder det ifølge Reuters fra Wenger.

Watford skabte sejren med to mål tidligt i anden halvleg, og selv om Arsenal bragte spændingen tilbage i kampen med en scoring kort før tid, blev det Watford, der sikrede sig en plads i semifinalerne.

- Stor ros til Watford. De skabte ikke mange chancer, men scorede på dem alle sammen. Det er trist, for vi gav alt, hvad vi havde, siger Wenger.

Watford fik inden sæsonen ny manager i skikkelse af spanske Quique Sanchez Flores, og han glæder sig over muligheden for at nå FA Cup-finalen på Wembley allerede i sin første sæson i klubben.

- Jeg kan huske, at jeg har set kampe fra det gamle Wembley hjemme i Spanien, og jeg har gode minder om at se finaler i FA Cuppen.

- Jeg er lige ankommet til England, og at skulle til Wembley nu er spændende. Jeg er rigtig glad på vores fans' vegne, og de fortjener sådan en dag, siger den spanske manager ifølge Reuters.

Arsenal risikerer efter FA Cup-skuffelsen at slutte sæsonen uden et eneste trofæ. Holdet er på nuværende tidspunkt otte point fra førstepladsen i Premier League, og i Champions League ser vejen til finalen næsten umulig ud.

Her tabte Arsenal første kamp i ottendedelsfinalerne med 0-2 til giganterne fra FC Barcelona, og onsdag venter returkampen mellem de to hold.

Wenger tror dog på, at hans hold kan skabe overraskelsen og gå videre i turneringen.

- Vi har en god mulighed onsdag for at vise, at vi er klar. Vi vil gøre det umulige muligt, siger Wenger.

/ritzau/

 

Dagens Gossip