Wenger efter jubilæumsydmygelse: En af de værste dage

Det skulle have været en festdag for Arsenal-manager Arsène Wenger, der for 1000. gang stod i spidsen for "The Gunners". I stedet blev det en regulær ydmygelse, og Arsenal måtte tage fra Stamford Bridge med et nederlag på 0-6 til Chelsea.

- Nederlaget er min fejl. Jeg tager det fulde ansvar for det. Der er ingen grund til at tale om de mange fejl, vi begik, siger Arsène Wenger ifølge AFP.

- Det er en af de værste dage. Det var slut efter 20 minutter, og det var en lang kamp efter det. Man forbereder sig ikke hele ugen for at opleve den slags.

- Det var en enorm skuffelse, men nu vil vi vinde den næste kamp, siger Wenger med hentydning til tirsdagens kamp mod Swansea.

Den vindende manager José Mourinho var ikke sen til at sende en stikpille til Arsenal.

- Det var sæsonens vigtigste kamp for Arsenal. For os var den vigtig. Vi var for stærke. Med 2-0 efter syv minutter var kampen i realiteten afgjort. Så fik vi straffespark, og de fik rødt kort, men den var egentlig afgjort inden, siger Chelsea-manageren.

Han glædede sig over at komme tilbage på vinderkurs efter sidste weekends nederlag til Aston Villa.

- Vi var i en fin stime, men den blev af en eller anden grund stoppet mod Aston Villa. Nu prøver vi at bygge det op igen. Sejren mod Galatasaray var vigtig, siger Mourinho.

Chelsea fører Premier League med 69 point for 31 kampe, mens Liverpool følger efter med 65 point for 30 kampe. Manchester City avancerede lørdag til tredjepladsen og har 63 point for 28 spillede opgør.

Arsenal synes derimod hægtet lidt af efter lørdagens nederlag. Wengers tropper har 62 point for 30 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip