Wenger enig med van Gaal: USA-rejse skader sæsonoptakt

Det er langt fra optimalt at tage på lange rejser væk fra de britiske øer inden sæsonstart, mener den mangeårige Arsenal-manager, Arsène Wenger.

Han deler dermed holdning med den nye manager i Manchester United, Louis van Gaal, som tidligere på ugen udtrykte sin utilfredshed med, at holdet bruger store dele af sin optakt til sæsonen på at spille kampe i USA.

Wenger kalder det "umuligt" at forberede sig ordentligt til Premier League på grund af Arsenals tur til USA, og fordi han får en del af sine spillere sent tilbage fra ferie på grund af VM i fodbold.

Arsenal er i øjeblikket i USA, hvor de skal spille imod New York Red Bulls, inden holdet rejser videre på træningslejr i Østrig for så at vende hjem til London.

- Disse træningsture i moderne fodbold er bestemt ud fra kommercielle hensyn og på grund af klubbens popularitet. Vi har aldrig været i USA før, og jeg var meget glad for at komme til New York, som er en by, jeg elsker.

- Men af fodboldmæssige årsager er det bedst at blive hjemme og ikke at rejse så meget på grund af den tid, du spilder, og på grund af jetlag, som ikke er optimalt, lyder det fra Wenger.

Premier League begynder 16. august.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip