Wenger: Nu skal Arsenal frem i tabellen

Arsenal har gode muligheder for at klatre højere op i Premier League-tabellen hen over jule- og nytårsdagene.

Manager Arsene Wengers mandskab møder fredag Queens Park Rangers fra bunden af rækken, inden holdet skal på besøg hos West Ham og Southampton, der er placeret lige foran Arsenal på sjettepladsen.

- Vi skal udnytte programmet hen over julen og levere de nødvendige præstationer, siger Wenger til Sky Sports hjemmeside.

- Vi har i juledagene en god mulighed for at vise, at vi er meget bedre end, hvad folk går rundt og tror.

Den første kamp på Emirates Stadium mod oprykkerne fra QPR er på papiret den nemmeste, da gæsterne endnu ikke har fået et eneste point på udebane i denne sæson.

- Vi forventer et QPR-hold, der ikke har noget som helst at tabe. Vi skal fokusere på os selv og ikke regne med svagheder hos modstanderne. I Premier League er alle kampe svære.

- Vi spillede også mod QPR for to år siden, og det var meget svære kampe, siger Wenger, inden han ser frem mod de to nytårskampe mod West Ham og Southampton.

- West Ham er stærke for tiden. Vi skal også til Southampton, som også bliver meget svært. Det hele kommer an på vores præstationer, siger Wenger.

Arsenal har på sjettepladsen 27 point, mens West Ham og Southampton er noteret for henholdsvis 29 og 28 point. QPR har på ligaens 16.-plads optjent 17 point.

Chelsea topper Premier League med 42 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip