Wenger øjner stærk sæson for Arsenal

Arsenal-manager Arsène Wenger ser meget optimistisk på klubbens chancer i den kommende Premier League-sæson, som begynder i weekenden.

Søndag vandt Arsenal den traditionsrige Community Shield på Wembley med overbevisende 3-0 over mesterholdet Manchester City.

- Sejren giver os en positiv platform at forberede os på. Du vil gerne vinde kampen, og du vil gerne se på spillets kvalitet også.

- Det var godt for vores selvtillid at vinde kampen, men det var mere vigtigt, at vi i mange perioder spillede med kvalitet. Det var godt for mig at se, at vi allerede nu kan producere den slags kvalitet, siger Wenger ifølge AFP.

Nu handler det om at finde den rette balance til resten af sæsonen. I den forbindelse var det især vigtigt at slå netop City, mener Wenger.

- Sidste sæson var vi meget konstante mod hold uden for top-6, mens vi ikke var konstante mod top-6-holdene. Sæsonen før var det modsat. Lad os håbe, at vi denne sæson kan finde den rette balance, siger Wenger.

Arsenal, der sidste sæson sluttede som nummer fire i England, åbner sin Premier League-sæson lørdag hjemme mod Crystal Palace.

/ritzau/

 

Dagens Gossip