Wenger trækker store veksler på Arsenal-topscorer

Arsenals manager Arsène Wenger er bange for, at klubbens topscorer Alexis Sánchez er i farezonen for at brænde ud i et tætpakket december-program i Premier League.

Hvis Wenger sender Alexis Sánchez på banen i lørdagens opgør mod Stoke, vil det være angriberens 28. kamp i denne sæson.

Manageren erkender, at det er for meget, men den 25-årige chilener er med sine mange mål svær at undvære.

- Han befinder sig i den røde zone. Det kan man se, når han spiller, men han kan gå meget dybt i sig selv, siger Wenger.

- Jeg tror, at han spillede sin kamp nummer 27 i onsdags i denne sæson, når man regner landskampene med. Oveni kommer alt rejseriet.

- Uheldigvis ved man aldrig, hvor langt man kan presse en spiller. Vi er ikke så videnskabelige, at vi kan forudse det helt nøjagtigt. Men han er god til at komme sig.

- Han kommer sig hurtigt over kampene, er altid skarp og vil gerne spille, fortæller Wenger.

Onsdag scorede den chilenske angriber sit niende ligamål, da han i slutminutterne sørgede for, at Arsenal vandt 1-0 over Southampton.

Arsène Wenger afviser, at London-holdet er blevet for afhængig af Sanchez.

- Når det kommer til scoringer, så er Alexis dominerende, men ikke når det kommer til det spillemæssige, siger manageren.

Arsenal indtager en sjetteplads i Premier League - 13 point efter topholdet fra Chelsea.

/ritzau/Reuters

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip