Wenger vil have Arsenal til at vise sit værd

Der er otte år siden, at Arsenal senest vandt et trofæ. Derfor skal spillerne - som lige nu fører Premier League - tirsdag aften vise, at de mener det seriøst.

Det mener Arsenal-manager Arsène Wenger, som sammen med sit hold møder Chelsea hjemme på Emirates Stadium i et opgør i Liga Cuppen.

- Vi har ikke vundet noget i nogle år, og folk stiller efterhånden spørgsmålstegn ved os.

- Denne kamp er en mulighed for os for at vise, at vi er klar. Premier League viser i sidste ende, hvordan man klarer sig i store kampe gennem hele sæsonen, siger Arsène Wenger, og tænker formentlig på Arsenals gode statistik i efteråret.

Londonklubben er lige nu i gang med en stime på syv sejre og ingen nederlag i otte kampe i Premier League.

Arsène Wenger forventes at rotere med spillere og dermed stille med en startformation, som er lidt svagere end den ideelle. Det kan også sende Nicklas Bendtner i spil.

Uanset, hvordan opstillingen ser ud, er målet for Arsenal at vinde over Chelsea, og på den måde vise sig frem.

- Vi vil vise, at vi ønsker at blive anset som et meget stærkt hold, og det kommer kun gennem måden, vi spiller på og med resultaterne. Så lad os fokusere på det. Vi vil helt sikkert gå efter sejren.

I de øvrige ottendedelsfinaler i Liga Cuppen mødes Manchester United-Norwich, Leicester-Fulham, Birmingham-Stoke og Burnley-West Ham,

/ritzau/

 

Dagens Gossip