West Ham fortsætter pointhøsten i Premier League

West Ham fortsatte tirsdag sin flotte pointstime i Premier League. Efter 2-0 hjemme over Norwich har London-klubben nu hentet 10 point i de sidste fire ligakampe.

Dermed er West Ham, der for et par uger siden lå solidt placeret under nedrykningsstregen, kravlet op på en 10.-plads i Premier League.

I en småsøvnig første halveg på Upton Park var det gæsternes skotske landsholdsspiller med det fantastiske navn Robert Snodgrass, der var tættest på at finde nettet. Men alene med West Hams spanske målmand Adrian kiksede Snodgrass' kølighed.

Der var ligeledes langt mellem målchancerne i de sidste 45 minutter. Gæsterne havde med 10 minutter igen chancen for at tage føringen, men Adrian hev igen en fin fodparade frem og forhindrede Norwichs Gary Hooper i at komme på måltavlen.

Bedst som alle havde forberedt sig på en nulløsning, dukkede West Hams midterforsvarer James Collins op og stangede 1-0-scoringen i nettet til enorm jubel for West Ham-supporterne.

I overtiden sikrede hjemmeholdets uopslidelige midtbanespiller Diamé hjemmeholdet en 2-0-sejr.

Tirsdagens Premier League-runde var ikke kræs for de målsultne. Således endte opgøret mellem Cardiff og Aston Villa 0-0. Niklas Helenius sad på bænken i hele kampen.

Og i kampen mellem Hull og Southampton blev der kun scoret en enkelt gang. José Fonte sikrede Southampton en 1-0-udesejr, der gør, at "The Saints" stadig holder fast i kampen om de europæiske pladser.

/ritzau/

 

Dagens Gossip