Wieghorst ser AGF i Superligaens top

Ambitionerne er store hos Morten Wieghorst, der fredag blev præsenteret som ny AGF-træner.

Den tidligere U21-landstræner har fået en treårig kontrakt hos superliga-nedrykkerne, og målet er at få AGF tilbage blandt de bedste i Superligaen.

- AGF er en stor klub med stolte traditioner. Jeg er overbevist om, at vi kan føre klubben tilbage i Superligaen, men også etablere AGF som en fast aktør i toppen af dansk fodbold.

- Derfor har jeg med stor glæde sagt ja tak til opgaven, og jeg ser frem til samarbejdet med de mange folk i og omkring klubben, siger Morten Wieghorst i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Lars Fournais er stolt over at have kapret Wieghorst som cheftræner.

- Med Morten Wieghorst har vi sikret AGF en af landets største trænerkapaciteter. Morten har blandt andet stået i spidsen for FC Nordsjælland og har frisk erfaring fra Premier League som assistenttræner for Michael Laudrup i Swansea.

- Morten står for seværdig og resultatorienteret fodbold. Han bliver en vigtig del af den samlede plan, som skal bringe AGF tilbage i Superligaen og på sigt i toppen af dansk fodbold, siger Lars Fournais

- Morten Wieghorst har fodboldfilosofien, energien og lederkompetencerne, som gør ham til et nøgleelement i vores samlede turnaround for AGF.

- Morten har vist, at han kunne lykkes i Nordsjælland med klare visioner, en stærk organisation på og uden for banen og frem for alt vedholdende og hårdt arbejde, siger Lars Fournais.

Wieghorst erstatter Jesper Fredberg, som i slutningen af februar blev opgraderet fra assistent til cheftræner efter fyringen af Peter Sørensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip