Wiggins: Jeg fortryder til tider min Tour-sejr

Den britiske cykelstjerne Bradley Wiggins (Sky) fortryder indimellem, at han i 2012 vandt Tour de France og få dage senere OL-guld i enkeltstart i London.

34-årige Wiggins havde slet ikke forberedt sig på den interesse, der pludselig ville komme for hans person i hjemlandet.

- Det var dejligt at høre nogen sige, at det ændrede deres liv, og det var positivt, at man talte om Wiggo-effekten.

- Men fra et personligt synspunkt, så har der været tidspunkter, hvor jeg ville ønske, at jeg ikke havde gjort alt det, siger Wiggins i et interview med BBC.

- Da jeg tog af sted til Tour de France, var jeg forholdsvis ukendt. Da jeg kom tilbage, følte jeg, at jeg i en uges tid var den mest berømte person i landet.

- Berømmelse på det niveau er ret hårdt, når man bare ønsker at gøre normale ting med sine børn. Det var hårdt, men jeg tror, at man lærer at håndtere det, siger Wiggins.

Cykelstjernen har de seneste to år ikke kørt Tour de France, hvor Sky-holdet i stedet har valgt at satse på landsmanden Chris Froome. Froome vandt Touren sidste år, men en skade tvang ham til et tidligt exit i år.

Bradley Wiggins, der i øjeblikket er i skotske Glasgow for at deltage i Commonwealth Games, afslører i BBC-interviewet, at hans største tilbageværende karrieremål er at vinde Paris-Roubaix samt OL-guld i 2016 i Rio de Janeiro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip