Wilbek glæder sig over vikaren Kasper Nielsen

Kasper Nielsen blev lørdag hasteindkaldt til håndbold-VM i Spanien på grund af Jesper Nøddesbos fodskade, og forsvarsspecialisten slog søndag aften til med det samme.

Det siger landstræner Ulrik Wilbek efter sit holds sikre 30-23-sejr over Tunesien i 1/8-finalen.

- Det var helt fantastisk, at Kasper Nielsen kunne falde så godt ind i det. Forsvaret blev klart forstærket, og de spillere omkring ham blev også mere trygge. Så det var godt, siger Ulrik Wilbek efter sejren, hvor danskerne førte med 16-11 ved pausen.

Netop forsvaret har været danskernes største problem hidtil ved VM, hvor det alligevel er blevet til seks sejre i seks kampe.

Wilbek indrømmer, at han hele tiden har planlagt at hive Kasper Nielsen ind i VM-turneringen på et eller andet tidspunkt.

- Jeg har hele tiden været sikker på, at han ville komme ind. Det er rigtigt. For mig har det handlet om, at dette hold skulle spilles sammen, og at vores kontrafase skulle spilles sammen.

- Jeg ved godt, at hvis vi står med Kasper under alle træningslejre, så lader vi bare ham spille hele tiden, og så får vi ikke den der kontrafase ind. Så min strategi har været at se, hvor længe jeg kunne vente, fortæller landstræneren.

I kvartfinalen møder Danmark enten Ungarn eller Polen. De to nationer mødes mandag aften.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip