Wilbek: Nu vil Mikkel Hansen blive mandsopdækket

Mikkel Hansen bliver sandsynligvis mandsopdækket, når de danske håndboldherrer torsdag aften møder Tjekkiet ved EM.

Landstræner Ulrik Wilbek forudser, at tjekkerne vil forsøge at sætte den danske stjerne ud af spillet efter danskerens pragtpræstation tirsdag aften mod Østrig.

- Tjekkiet har dækket 6-0 i forsvaret gennem hele turneringen, og jeg tror ikke, at de har andre forsvarsvarianter.

- Derfor er det min fornemmelse, at de vil mandsopdække Mikkel Hansen. Jeg kan ikke vide det, men det er bare en tro, jeg har, siger Ulrik Wilbek.

Landstræneren vurderer, at Tjekkiet er sårbare i holdets højre side af forsvaret. Det ville normalt give særdeles gode arbejdsbetingelser for Mikkel Hansen på Danmarks venstreback.

- Jeg har svært ved at se, hvordan de matche os i den side, hvis de ikke mandsopdækker Mikkel Hansen. Så vi vil forberede os på, at det kan blive sådan, siger Wilbek.

Danmark har åbnet EM-turneringen med sejre over Makedonien og Østrig, mens tjekkerne har tabt stort til Østrig og spillet uafgjort mod makedonerne.

- Tjekkerne kommer til at kæmpe som vanvittige for at overleve. De skal have point mod os for at komme videre i turneringen. Hvis de taber, så er de ude, konstaterer landstræneren.

Danmark møder Tjekkiet i Boxen i Herning torsdag klokken 20.30. Danskerne er allerede sikret en plads i mellemrunden. Opgøret mod Tjekkiet kan dog få betydning for, hvor mange point holdet tager med videre til mellemrunden.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip