Wilbek raser over Århus-kamp: Ødelæggende

Århus Håndbold tabte søndag til HC Zomimak efter en kamp, som makedonerne nærmest ikke skulle have haft lov at spille til ende.

Århus vil klage til EHF over den, og Danmarks landstræner Ulrik Wilbek er chokeret over, hvad han har set.

Århus Håndbold har nemlig lagt klip fra kampen ud på sin hjemmeside. Der fremgår, at makedonerne spiller endda særdeles hårdhændet uden, at dommere eller det europæiske håndboldforbunds delegerede griber ind.

- Ingen af os har oplevet det her i rigtigt mange år. Derfor skal der også gøres noget. Det er jo ødelæggende for sporten, siger Ulrik Wilbek til Ekstra Bladet, og fortsætter.

- De bevidste slag omkring hals og hoved - det er jo ganske forfærdeligt. En ting er at dommerne ikke dømmer noget i situationerne, noget andet er, at makedonerne kan spille sådan.

Ulrik Wilbek er enig i Erik Veje Rasmussens vurdering af, at makedonerne skulle have haft i omegnen af 10 røde kort. Wilbek omtaler en specifik spiller, som i landstrænerens optik alene skulle have haft rødt kort fire gange.

Han mener, at EHF's kontrollant skulle have grebet sit job væsentligt mere alvorligt an.

- Jeg vil gerne have navn og nationalitet - ja nærmest adresse - på den person, for han kan ikke sidde i den position mere. Enhver kan se, at det ikke er rimeligt, hvad der foregår, og det skal han jo stoppe, siger Wilbek til avisen.

EHF har meddelt, at forbundet ser på sagen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip