Wilbek trods sejr: Vi skal steppe op

Danmark vandt igen ved EM i håndbold. 33-29 over Tjekkiet efter 21-17 ved pausen.

Danskerne kom hurtigt i front og holdt hele tiden tjekkerne bag sig. Anden halvleg bød ikke på så meget som en smule spænding om resultatet.

Sejren var Wilbek tilfreds med. Kampene mod Makedonien, Østrig og Tjekkiet er endt med de tre forventede sejre. Nu venter mellemrunden og Spanien.

- Disse tre hold skulle vi vinde over, som Wilbek tørt konstaterede efter kampen.

Landstræneren var tilfreds med sejren, men spillet var skidt. Wilbek skældte højlydt ud på bænken - især i første halvleg, og han havde en god grund.

- Vi fik ikke fanget dem i forsvaret i første halvleg. Det virkede som om, vi undervurderede dem i deres angrebsspil. Men jeg vil også sige, at havde de spillet i det tempo i de to første kampe, så tror jeg, de var gået videre, sagde Wilbek efter kampen.

- Det var de mest simple ting, der gik galt. De kom forbi spillere, der normalt er gode i forsvaret. Der blev en usikkerhed, og vi var ikke klar på deres hurtighed.

En enkelt spiller fik dog ros for sit arbejde i forsvaret. Wilbek roste Mads Christiansen for at holde den tjekkiske stjerne Filip Jicha flot nede.

Angrebsspillet fik stemplet "ok".

Og landstræneren roste Klaus Thomsen og René Toft for at få meget bedre fat i anden halvleg i forsvarets midtzone.

/ritzau/

 

Dagens Gossip