Wilbek uddeler sorteper lørdag morgen

Det ligger fast, at fløjspilleren Anders Eggert nu er en del af den danske trup ved EM i håndbold.

Men hvem Flensburg-Handewitt-spilleren skal afløse står fortsat ikke klart. Landstræner Ulrik Wilbek venter til sidste øjeblik lørdag morgen med at meddele udskiftningen til det europæiske håndboldforbund (EHF).

- Anders Eggert bliver skiftet ind i morgen, og vi vil melde ud i morgen tidlig, hvem der skal ud af truppen.

- Vi venter, fordi vi har en træning i dag, og hvis en af spillerne bliver syg i nat, så vil det være tåbeligt at skrive den forkerte spiller af turneringen, siger Ulrik Wilbek.

Anders Eggert har i de seneste uger døjet med problemer i den ene læg og var derfor ikke med i de tre indledende kampe mod Makedonien, Østrig og Tjekkiet.

Men den hurtige venstrefløj er de seneste dage blevet testet under træningen og meldes helt klar til at glide ind på den plads, hvor Casper U. Mortensen hidtil i turneringen har været eneste mand.

Indskiftningen af Anders Eggert er den første af de tre, som Ulrik Wilbek har mulighed for at foretage ved EM.

I kulissen venter også Rasmus Lauge, der ligesom Eggert er kommet tilbage fra en skade. Ulrik Wilbek oplyser, at Lauge endnu må vente på at blive bragt i spil til en plads i EM-truppen.

- Han er fuldt klar, og så må vi se, om han bliver bragt ind, siger Wilbek.

I medierne har flere eksperter spekuleret i, hvem landstræneren kan finde på at pille ud af truppen i stedet for Anders Eggert. Mads Christiansen, Klaus Thomsen, Mads Mensah Larsen og Bo Spellerberg har været nævnt.

Ulrik Wilbek roser dog Mads Christiansens indsats torsdag imod Tjekkiet og nævner, at Bjerringbro-Silkeborg-spilleren i den kommende kamp på lørdag mod Spanien kan få en rolle i det danske forsvar.

Derudover freder landstræneren midterforsvareren Klaus Thomsen fra Team Tvis Holstebro.

- Jeg kan ikke kun have to midterforsvarere, så jeg kan godt afsløre, at vores tre midterforsvarere bliver i truppen, siger Wilbek.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip