William Kvist: Det var ikke United der ringede

William Kvists fremtid faldt på plads mandag aften, da Wigan fra den næstbedste engelske række købte den danske landsholdsspiller fri af Stuttgart.

Aftalen blev først indgået en time før transfervinduet smækkede i, så det var lidt af en gyser, der udspillede sig.

- Det var nervepirrende at spille med sit liv indtil den sidste time. Det er ikke noget, jeg umiddelbart ønsker at gøre en gang igen, hvis jeg kunne undgå det.

- Sådan er fodbold. Det er lidt vildt, siger William Kvist tirsdag morgen i landsholdslejren i Helsingør.

- Jeg har haft kontakt med Wigan i længere tid. De sendte en spiller af sted på min position i går, så det er jo et puslespil, der skal falde på plads, siger han.

Elche fra den bedste spanske fodboldrække blev også meldt interesseret på rygtebørsen. Kvist bekræfter, at der var flere klubber på tale, men han er glad for, at han havnede på næstøverste hylde i England.

Han glæder sig også til at træne under tyske Uwe Rösler.

- Wigan er en ønskeklub for mig, og det har det været i lang tid. Derfor er jeg superglad for, at det er lykkedes.

- Så kan man sige, at det var held eller uheld med Elche nede i Spanien. Jeg var ikke sikker på at slippe af sted. Hvis transfervinduet var lukket, så ville jeg stadig være i Stuttgart.

- Det her er godt nok kun den næstbedste række i England, men det er en klub, der har ligget i Premier League i mange år, så de er hele tiden deroppe omkring.

- For mig handler det om at spille fodboldkampe på et godt niveau med en træner, der kender mig. Rösler har trænet i Norden. Så mange ting passede sammen. Og så er det godt at få luftforandring fra Tyskland og Stuttgart - ikke mindst, siger William Kvist, der i foråret var udlejet til Fulham i Premier League.

- Jeg ville selvfølgelig gerne spille i Premier League, men det var ikke Manchester United, der ringede. Sådan er det, siger William Kvist.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip