William Kvist leder efter ny klub i England

Fodboldspilleren William Kvist skal finde en ny klub, efter at det står klart, at hans kontrakt med engelske Wigan ikke forlænges. Opholdet i klubben var ikke en succes, og det endte med, at holdet rykkede ud af den næstbedste engelske række.

Det er endnu ikke på plads, hvor landsholdets rutinerede midtbanespiller skal spille efter sommerferien. Og der kommer næppe en afklaring inden landskampene mod Montenegro og Serbien i juni.

William Kvist har selv et stort ønske om at finde en ny klub i England, hvor han har været siden januar 2014.

- Jeg kan godt lide den engelske kultur, og deres tilgang til fodboldspillet passer godt til mig. Så jeg håber at blive i England, hvis jeg kan finde en klub i Premier League eller måske en klub i den næstbedste række, som har ambitioner om at rykke op, siger han.

Kvist har tidligere spillet i Premier League for Fulham, men også her blev det til en nedrykning. Og selvom drømmescenariet er en fremtid i England, så er William Kvist ikke afvisende overfor at prøve kræfter med andre lande.

- Det behøver ikke være England, og jeg kunne godt være fristet af andre ligaer. Men jeg skal ikke tilbage til Danmark endnu. Jeg har flere gode år i mig endnu, og jeg vil gerne opleve noget mere i udlandet, inden jeg vender hjem, siger William Kvist.

William Kvist har tidligere været anfører i FCK, og han har trænet med i sin gamle klub i de seneste par uger for at holde formen ved lige. Og selvom det ikke bliver denne sommer, så slår han fast, at han gerne vil tilbage en dag.

- Jeg vil gerne vende tilbage til Superligaen på et tidspunkt. Jeg er københavnerdreng, og FCK har en stor plads i mit hjerte, og derfor kan jeg slet ikke forestille mig at spille i andre danske klubber, siger William Kvist.

William Kvist og resten af landsholdet er i disse dage samlet forud for de to landskampe i juni, hvor Danmark møder Montenegro og Serbien.

/ritzau/

.

Dagens Gossip