William og Kate får Scrabble-salg til at boome

Elo Christoffersen

|

26/03/2013
Takket være William og Kate er salget af bogstavspillet »Scrabble« eksploderet. Det er nemlig kommet frem, at det royale par af stor tilhænger af at lege med ord og bogstaver, skriver express.co.uk. Det er det verdensomspændte online auktionshus eBay, som kan berette om et stigende salg af Scrabble-spil. Ifølge eBay steg salget med 65 procent, efter den olympiske boxer Anthony Ogogo fortalte en anekdote fra en reception på Buckingham Palace, hvor hertuginden forklarede ham, at både hun og William er konkurrencemennesker, og at de tager et spil Scrabble meget seriøst. »Brætspil har altid været et hit blandt britiske familier, og den kongelige familie er ingen undtagelse. Landet vælger mere end nogensinde før traditionelle måder at have sjovt på,« siger en talsmand for eBay. //BNB

Dagens topnyheder

Takket være William og Kate er salget af bogstavspillet »Scrabble« eksploderet. Det er nemlig kommet frem, at det royale par af stor tilhænger af at lege med ord og bogstaver, skriver express.co.uk.

Det er det verdensomspændte online auktionshus eBay, som kan berette om et stigende salg af Scrabble-spil. Ifølge eBay steg salget med 65 procent, efter den olympiske boxer Anthony Ogogo fortalte en anekdote fra en reception på Buckingham Palace, hvor hertuginden forklarede ham, at både hun og William er konkurrencemennesker, og at de tager et spil Scrabble meget seriøst.

»Brætspil har altid været et hit blandt britiske familier, og den kongelige familie er ingen undtagelse. Landet vælger mere end nogensinde før traditionelle måder at have sjovt på,« siger en talsmand for eBay.

//BNB