Williams efter 20. titel: Jeg er ikke altid god her

06/06/2015 21:28

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Imponerende 20 grand slam-titler i single kom Serena Williams op på, da hun lørdag finalebesejrede tjekken Lucie Safarova i French Open.

Men det var blot Williams' tredje titel i French Open, hvor hun ofte har haft problemer på det røde grus. Nu har hun dog vundet to af de seneste tre udgaver af turneringen i Paris.

- Det er en drøm for mig. Det er specielt for mig at vinde den 20. titel her, da jeg ikke altid spiller godt her, siger Serena Williams.

Hun var på vej mod en sikker sejr over Safarova med en føring på 6-3, 4-1, men tjekken vendte kampen på hovedet; vandt andet sæt og kom foran 2-0 i afgørende sæt, inden Williams lukkede kampen med seks partier på stribe til sejr 6-3, 6-7, 6-2.

- Jeg blev lidt nervøs. Det var en svær kamp. Lucie spillede virkelig godt. Hun var en super modstander og spillede utroligt aggressivt, siger Williams.

Hun er nu kun fire grand slam-titler fra at tangere Margaret Court, der vandt 24 og dermed er rekordindehaver.

Williams vandt også dette års Australian Open, og følger hun op med sejre i Wimbledon og US Open bliver hun den første siden Steffi Graf i 1988, der vinder alle fire grand slam-titler inden for samme kalenderår.

Det anser lørdagens tabende finalist som realistisk.

- Jeg tror, hun kan gøre det. Hvis hun rammer sin bedste form, spiller hun den bedste tennis af alle. Hun har allerede vundet alle grand slam-turneringer og har erfaringen, siger Lucie Safarova.

For Safarova var finalen karrierens højdepunkt. Det var hendes første i grand slam-sammenhæng i single.

- Det har været to fantastiske uger for mig, men Serena var fantastisk i finalen og var en god fighter.

Safarova kan dog alligevel få et trofæ med hjem fra Paris. Søndag er hun med i damedouble-finalen, hvor hun danner par med Bethanie Mattek-Sands fra USA.

- Jeg håber da i det mindste, jeg kan få en titel med hjem herfra, siger Safarova.

/ritzau/AFP