Wimbledon-form: Wozniacki er i semifinalen i Eastbourne

Caroline Wozniacki kan så småt begynde at gøre sig forhåbninger om at vinde græsturneringen i Eastbourne.

Og ikke mindst om at gøre en god figur i Wimbledon, der begynder i næste uge.

Torsdag spillede den danske tennisstjerne sig frem til semifinalen i Eastbourne efter en sejr over den italienske favoritdræber Camila Giorgi, der blev slået med 6-7, 6-4 og 6-2.

Den 22-årige italiener var særdeles svær at knække for den tidligere verdensetter, der sidste år tabte til torsdagens modstander ved US Open.

Giorgi slog kraftfuldt og havde også modet til at gå frem til nettet, hvor hun fik slået en del vinderslag.

Wozniacki må alligevel ærgre sig gevaldigt over, at hun ikke vandt første sæt, der blev afgjort i en tiebreak. Danskeren havde tre sætbolde, men blev sendt på overarbejde, da Giorgi vandt tiebreaken 9-7.

Første sæt bød også på en højlydt diskussion mellem Wozniacki og kampens overdommer, der ved en fejl kom til at stoppe en duel. Camila Giorgi tog endnu mere selvtillid med til andet sæt, hvor spillerne fortsatte den tætte kamp.

De to spillere blev undervejs sendt ned i omklædningsrummet, da en tilskuer fik det dårligt på tribunerne. Wozniacki fik umiddelbart efter pausen udlignet til 4-4 i andet sæt og vandt lidt senere sættet 6-4.

I tredje sæt knækkede Wozniacki med sit sikre spil uden mange fejl sin italienske modstander. Pusten gik af Giorgi, der lavede fejl på stribe, da kampen skulle afgøres.

Wozniacki derimod spillede med stort overskud og selvtillid og brød italienerens serv to gange, inden hun servede sættet og kampen hjem i sikker stil.

I semifinalen skal danskeren op mod den femteseedede tysker Angelique Kerber.

/ritzau/

 

Dagens Gossip