Wimbledon: Murray gav sig selv en halv fridag

Andy Murray gjorde kort proces, da den forsvarende Wimbledon-mester onsdag spillede sig frem til tredje runde ved den britiske grand slam-turnering.

På en time og 24 minutter bankede han slovenske Blaz Rola, der blev slået 6-1, 6-1 og 6-0.

Skotten håber, at han undervejs kan spare sig selv for at bruge unødige kræfter. Derfor ønsker han at afgøre kampene så hurtigt som muligt.

- Det vil hjælpe mig. Det kostede mig lidt til French Open, at jeg måtte ud i flere sæt, selv om jeg nok ikke ville have slået Rafael Nadal, siger Andy Murray.

- Jeg spillede mange lange kampe ved French Open, men hvis jeg kan afslutte kampene hurtigt, så hjælper det mig i sidste ende, siger han.

Andy Murray måtte ud i to fem-sæts-kampe ved French Open mod Philipp Kohlschreiber i tredje runde og senere Gaël Monfils i kvartfinalen, inden han tabte stort til den senere vinder Rafael Nadal i semifinalen.

Til trods for onsdagens storsejr over 23-årige Blaz Rola, så spår Murray sin modstander bedre chancer i fremtiden.

- Det er første år, at han spiller på græs. Han kommer lige fra college og har lige kæmpet sig ind i top-100 på verdensranglisten. Han vil forbedre sig, siger Murray.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip