Wolfsburg-chef: Vi går den uventede vej med Bendtner

Nicklas Bendtner er stadig en god fodboldspiller. Og selv om hans mange sager i offentligheden og manglende spilletid giver anledning til spørgsmål, har han stadig potentiale.

Han er det uventede valg, som man skal tage, hvis man er klar til at satse.

Det mener Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs i et interview med avisen Wolfsburger Allgemeine Zeitung forud for præsentationen af den danske angriber senere fredag.

Tyske medier spørger, hvad i alverden bundesligaklubben VfL Wolfsburg vil med den skandaleombruste Nicklas Bendtner, som flere gange har gjort sig uheldigt bemærket i bylivet og på sociale medier og tilmed ikke har spillet ret meget fodbold de seneste to år.

- Vi har beskæftiget os med ham, fordi han stadig er en god fodboldspiller, siger Klaus Allofs til avisen.

- Det er klart, at det rejser en del spørgsmål, når han er uden kontrakt, men vi har vurderet ham så grundigt som muligt, og hvis der er større chance for succes end for fiasko, så har vi intet problem med at ansætte ham.

Det har også spillet en rolle, at danskeren ikke skulle købes fri af en kontrakt, og det har gjort den tyske klub mere villig til at satse.

- Når man vil opnå noget særligt, som vi gerne vil, skal man ikke altid gøre det oplagte. Nicklas Bendtner er den uventede vej, man nogle gange er nødt til at tage, siger han.

Nicklas Bendtner bestod ifølge avisen allerede lægetjekket torsdag aften.

/ritzau/

 

Dagens Gossip