Wolfsburg har talt med Bendtner om hans adfærd

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner har ikke spillet for tyske Wolfsburg i en måned.

I første omgang fordi han skulle spille EM-kvalifikationskampe for Danmark, derefter på grund af en lyskeskade, og på det seneste fordi Wolfsburg har vejet og fundet ham for let.

Den tyske fodboldklubs træner, Dieter Hecking, fortæller til Wolfsburger Allgemeine, at klubben har talt med Nicklas Bendtner. Ifølge avisen har danskeren ikke udvist den rette attitude til træning.

- Vi havde en samtale med Nicklas angående hans opførsel i forskellige situationer, siger Dieter Hecking ifølge Wolfsburger Allgemeine.

- Han bekymrer sig om at komme i god form, og han er ikke sat af holdet. Nu skal vi have tålmodighed. Det har jeg, for jeg kan se, at han gør, hvad vi beder ham om, siger Dieter Hecking.

Nicklas Bendtner skiftede i sommer til Wolfsburg fra engelske Arsenal, hvor han havde kontraktudløb.

Angriberen har scoret fem mål i de seneste to år. Tre gange har Nicklas Bendtner scoret for Danmark, senest i oktober sidste år, mens to af målene er scoret for Arsenal, det seneste den 1. januar i år.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip