Wolfsburg i hopla: Sjette bundesligasejr i træk

Wolfsburgs bundesligasæson begyndte ikke alt for godt med blot to point i de tre første kampe, men holdet fra folkevognsbyen er så sandelig kommet efter det.

Lørdag blev Stuttgart ydmyget på egen bane med et 0-4-nederlag på Mercedes-Benz-Arena, og dermed har Wolfsburg vundet sine fem seneste kampe i ligaen i træk.

Desværre for Nicklas Bendtner er succesen dog kommet i hus uden danskeren i nogen nævneværdig rolle. Landsholdsangriberen var således endnu engang slet ikke med i truppen til lørdagens kamp.

Det var Ivan Perisic til gengæld, og fra højrekanten var han med til at skabe uro, ligesom han var målfarlig.

To gange scorede kroaten i opgøret, men Kevin De Bruyne var en alvorlig konkurrent til titlen som kampens spiller med tre oplæg og sin første sæsonscoring.

Wolfsburg rykker med sejren op på andenpladsen i ligatabellen med 20 point for 10 kampe.

Kasper Hjulmands Mainz derimod led sit andet nederlag i træk, da holdet hjemme tabte 1-2 til Werder Bremen, som ellers havde sin første sejr til gode i sæsonen.

Også i Hamburg fik tilhængerne lov til at fejre en sjælden sejr, da holdet besejrede Champions League-deltagerne fra Bayer Leverkusen 1-0 på mål af anfører Rafael van der Vaart.

Senere lørdag mødes Bayern München og Borussia Dortmund i rundens absolut mest interessante kamp mellem ligaens førerhold og et kriseramt Ruhr-mandskab, der befinder sig under nedrykningsstregen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip