Wolfsburg om Bendtner-interesse: Øverste hylde er tom

Den arbejdsløse danske fodboldspiller Nicklas Bendtner var øjensynligt i Wolfsburg onsdag aften for at se på byen, hvor han måske i nærmeste fremtid skal spille bundesligafodbold.

Hans agent Tom Brooks bekræftede tidligere på dagen overfor Wolfsburg Nachrichten, at parterne forhandler.

Ifølge flere tyske medier som Kicker og Bild har klubben nu også bekræftet, at forhandlingerne er i gang. Men dog ikke givet indikationer om, hvordan det går.

Overfor magasinet Kicker siger Wolfsburgs træner Dieter Hecking, at det er blevet svært at finde en angriber.

Wolfsburg har nemlig forsøgt sig med spillere som Evertons Romelu Lukaku, Mario Mandzukic, Mame Diouf og mange flere.

- Det bliver stadig sværere. Vi har kigget på øverste hylde, men den er tom nu. Derfor må vi kigge et stykke længere nede, siger Dieter Hecking.

Ifølge Bild.de sidder pengene heller ikke længere så løst i Wolfsburg, som på grund af tilknytningen til Volkswagen-koncernen traditionelt har været blandt de mest pengestærke klubber i Bundesligaen.

Klubben betalte temmelig mange penge for spillere som Ibrahim Sissoko, Rasmus Jönsson, Tuncay Sanli og Simon Kjær.

I nogle tilfælde blev det også dyrt for klubben at komme af med disse spillere igen. Derfor har Nicklas Bendtner den fordel, at han er klubløs og dermed ikke skal købes fri.

Tidligere på sommeren forhandlede Bendtner også med Frankfurt, som imidlertid ikke ville honorere den arbejdsløse danskers lønkrav.

Nicklas Bendtner har været uden klub, siden hans kontrakt med Arsenal udløb i sommer. Han har ikke fået fast spilletid i et par år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip