Wolfsburg-træner: Bendtner har bedt om samtale

Efter to kampe uden for Wolfsburgs trup vil landsholdsangriberen Nicklas Bendtner have en forklaring fra træner Dieter Hecking.

Hecking fortæller til det tyske fodboldmagasin Kicker, at Bendtner allerede har bedt om en samtale, og træneren er klar til at byde danskeren velkommen på kontoret.

- Han har spurgt, om vi kan snakke sammen. Hvis han ønsker det, kan han altid komme forbi, siger Dieter Hecking.

Bendtner var med fra start i begge Danmarks landskampe tidligere på måneden, men siden hjemkomsten til Tyskland har han ikke fået et sekunds spilletid.

Han var sendt op på tribunen, da Wolfsburg slog Hoffenheim i Bundesligaen i sidste weekend, og situationen var den samme i Champions League-mødet med PSV Eindhoven onsdag aften.

Men den kommende samtale med træneren vil formentlig ikke gøre Bendtner meget gladere.

Dieter Hecking slår fast, at Bendtner ganske enkelt er rykket om bag i køen, når det gælder alternativer til førsteangriber Bas Dost.

- I øjeblikket satser jeg på andre spillertyper ud over Bas Dost. Jeg kan ikke have fire offensive spillere siddende på bænken, forklarer Dieter Hecking.

Især Max Kruse har gjort opmærksom på sig selv i de seneste kampe. Kruse lavede hattrick mod Hoffenheim og kom også på måltavlen i 2-0-sejren over PSV Eindhoven.

Wolfsburg spiller på lørdag på udebane mod Darmstadt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip