Worre efter Fuglsang-kritik: Sikkerheden er i top

07/08/2014 20:19

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Efter torsdagens 2. etape af Post Danmark Rundt kom en af feltets store profiler, Jakob Fuglsang (Astana), med en voldsom kritik af sikkerheden på landevejene, efter han selv styrtede på etapen.

Men nu svarer løbsdirektøren, Jesper Worre, igen på Fuglsangs kritik, og mener, at sikkerheden i løbet er i absolut top.

- Alle hellerne på etapen var afmærket med kegler. Normalt er en helle dækket af med en mand med en fløjte og et flag, og det havde vi også gjort i dag, siger Jesper Worre.

Løbsdirektøren henviser også til, at løbet sidste år bestod UCI's sikkerhedstest med bravur.

- Sidste år fik vi en helt ren anmeldelse i forhold til sikkerheden af UCI, som siger, at sikkerheden er helt i top. Vi har 16 racemasters og vi sætter godt 300 kegler undervejs på hele etapen. Men vejene er og bliver en fortsat udfordring, og sådan er det for alle cykelløb.

Selvom Worre ikke mener, at løbsledelsen bærer sin skyld i styrtene, så ærgrer det ham alligevel, at løbets måske største stjerne måske er færdig i årets løb.

- Det er brandærgerligt, at Fuglsang styrter, og jeg håber virkelig ikke, det betyder, at han bliver nødt til at udgå, siger Jesper Worre.

Fredag køres kongeetapen i årets Post Danmark Rundt, hvor turen går fra Skanderborg til Vejle.

/ritzau/