Wozniacki avancerer på verdensranglisten

Trods søndagens nederlag i finalen ved WTA-turneringen i Tokyo avancerer Caroline Wozniacki to pladser på den seneste verdensrangliste i tennis.

Den 24-årige dansker hopper fra niendepladsen og op på syvendepladsen. Hun overhaler dermed både canadiske Eugenie Bouchard og tyske Angelique Kerber.

I denne uge stiller Wozniacki op ved WTA-turneringen i kinesiske Wuhan, hvor hun er oversidder i første runde.

Tirsdag skal Wozniacki i aktion i anden runde, og modstanderen blev fundet tidligt mandag morgen dansk tid, da spanske Carla Suárez Navarro vandt sin kamp 7-5, 6-4 i første runde over Kai-Lin Zhang fra Kina.

Navarro og Wozniacki mødte også hinanden i sidste uges kvartfinale i Tokyo, hvor spanieren tabte 3-6, 3-6. Wozniacki fører 2-1 i indbyrdes kampe.

På den seneste verdensrangliste indtager Navarro en placering som nummer 19.

Wozniacki kæmper i øjeblikket for at komme med til sæsonfinalen i Singapore, hvor kun årets otte bedste deltager. De otte tennisspillere findes fra rangeringen i den såkaldte Road to Singapore.

På den liste er Wozniacki på niendepladsen. Men da kineseren Li Na, der er nummer syv på den liste, har indstillet karrieren, står Wozniacki lige nu til at deltage i sæsonfinalen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip