Wozniacki banker Hantuchova i Montreal

Caroline Wozniacki var to uger efter sin turneringssejr i Istanbul atter tilbage på tennisbanen ved Rogers Cup i Montreal tirsdag aften dansk tid.

Danskeren slog sig sikkert videre til anden runde af turneringen med en sejr på 6-1 og 6-1 over slovakiske Daniela Hantuchova.

Det er efterhånden mange år siden, at Hantuchova var en del af verdenstoppen, og den 31-årige slovak var reelt chanceløs mod den tidligere danske verdensetter.

Første parti krævede dog en anelse af Wozniacki, der måtte bruge en del forsøg på at få kampens første servegennembrud. Men så var Hantuchova også gjort mør, og danskeren kunne kværne sejren hjem uden problemer.

Wozniacki, der er nummer 13 på verdensranglisten, er også storfavorit til at gå videre til tredje runde i Montreal. Efter tirsdagens sublime arbejde mod Hantuchova venter tjekkiske Klara Koukalova i næste kamp.

32-årige Koukalova er nummer 35 på verdensranglisten. Wozniacki og Koukalova har mødt hinanden tre gange tidligere, og hver gang er det endt med dansk sejr.

I 2010 slog Wozniacki sin kommende modstander i finalen af e-Boks Sony Ericsson Open i Farum.

Amerikanske Serena Williams er topseedet i Canada, mens tjekkiske Petra Kvitova er seedet til en finaleplads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip