Wozniacki besejrer tysker i US Open uden besvær

Caroline Wozniacki er videre til fjerde runde i tennisturneringen US Open efter en sikker sejr over den 18.-seedede tysker Andrea Petkovic.

Danskeren snuppede første sæt med cifrene 6-3, mens hun vandt andet sæt 6-2 i et opgør, som dermed sluttede efter godt fem kvarters spil.

Wozniacki, der er seedet som nummer 10 i turneringen i New York, holdt en stor del af sine førsteserver i spil og spillede samtidig med en lav fejlmargin mod Petkovic. Mens tyskeren leverede 34 uprovokerede fejl, stod danskeren blot for 11 af slagsen.

Wozniacki var svag favorit inden opgøret, da hun to gange tidligere havde slået tyskeren i deres tre hidtidige indbyrdes møder. I 2011 mødtes de i kvartfinalen ved US Open, hvor det blev til en dansk sejr på 6-1 og 7-6.

I fjerde runde venter der svær modstand for danskeren, som kommer til at møde den femteseedede Maria Sharapova.

Russeren har overtaget mod Wozniacki, som har tabt fem ud af syv opgør mod Sharapova. En af Wozniackis sejre over Sharapova var netop ved US Open for fire år siden.

Sharapova besejrede i tredje runde tyskeren Sabine Lisicki i to sæt med cifrene 6-2, 6-4.

Caroline Wozniackis bedste resultat ved US Open er en finaleplads, som hun nåede i 2009.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip