Wozniacki-bøddel bliver udspillet i Tokyo-finale

18-årige Belinda Bencic bankede lørdag Caroline Wozniacki ud i semifinalen ved WTA-turneringen i Tokyo, men i finalen tog danskerens polske veninde Agnieszka Radwanska hævn.

Modsat Wozniacki fik Radwanska dæmmet op for schweizerens offensiv, og polakken sikrede sig titlen med overbevisende 6-2, 6-2.

Radwanska var i første halvdel af 2015 inde i et alvorligt formdyk, hvor spillet slet ikke hang sammen, men på det seneste har hun fundet det rigtige greb på ketsjeren igen.

I søndagens finale i Tokyo satte hun sig hurtigt på opgøret mod Belinda Bencic, som aldrig fik lov til at komme i gang med det spil, hun viste i semifinalen mod Wozniacki.

Midtvejs i andet sæt lignede det, at Bencic måske var ved at få en smule fat, men med et par flotte partier lukkede Radwanska effektivt ned for et schweizisk comeback.

Det resulterede i den overbevisende sejr, hvor Bencic kun fik fire partier i kampen.

Titlen var Radwanskas 15. i single på WTA Touren i karrieren, mens hun endnu aldrig har vundet en grand slam. Tættest på var hun i 2012, hvor hun tabte Wimbledon-finalen i tre sæt til Serena Williams.

/ritzau/

 

Dagens Gossip