Wozniacki bøjer sig for tysker: Sikke en kamp

Det lignede længe en sejr til Caroline Wozniacki, da tennisspilleren fredag mødte Angelique Kerber i semifinalen ved WTA-turneringen i Eastbourne.

Men det endte med et skuffende nederlag i tre sæt efter to timer og tre kvarters spil. Dermed missede danskeren finalen i opvarmningsturneringen til Wimbledon. Men hun var alligevel tilfreds trods nederlaget.

- Sikke en kamp. Tre timer. Jeg er tilfreds med min præstation og min spillemæssige form. Kerber var bare for god i dag på de vigtige point, skriver Wozniacki på Twitter.

I 2009 vandt Wozniacki i Eastbourne, og den tidligere verdensetter har traditionelt gjort det godt i netop den græsturnering. Kerber var dog for stærk i slutfasen.

- Det var en meget hård kamp, men vi spillede på højt niveau. Det er aldrig nemt mod Caroline, for vi kender hinandens spil så godt, siger Kerber ifølge dpa.

- Jeg er så glad for at være i finalen. Jeg føler mig tryg på græsset. Jeg går efter titlen lørdag ved bare at spille mit spil og forsøge at være aggressiv, som jeg var mod Wozniacki, siger tyskeren, der er femteseedet i turneringen.

I lørdagens finale møder Kerber amerikaneren Madison Keys, som slog briten Heather Watson 6-3, 6-1 i den anden semifinale.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip