Wozniacki efter comeback: Det hele gør ondt på mig

Caroline Wozniacki sled sig til et af karrierens største comebacks, da den danske tennisstjerne tirsdag spillede sig videre til tredje runde ved WTA-turneringen Dubai Duty Free Championships.

Danskeren var ramt af svimmelhed og ømhed i kampen mod Samantha Stosur, der blev slået 4-6, 6-1 og 7-5.

I tredje sæt blev Wozniacki igen ramt af modgang, da hun måtte se sin australske modstander æde et forspring på 5-2 og udligne til 5-5. Med de allersidste kræfter fik danskeren hevet sejren hjem.

- Jeg ved ikke, hvad der endte med at sikre mig sejren. Jeg havde mange støtter på tilskuerpladserne. Jeg elsker at spille her, siger Wozniacki efter kampen, der varede to timer og 41 minutter.

- Lige nu gør det ondt i hele kroppen. Nu skal jeg have noget behandling og slappe af, og så er jeg klar til næste kamp.

Wozniacki fortæller, at hun havde svært ved at holde nerverne i ro, da kampen blev spændende i slutningen af tredje og afgørende sæt.

- Jeg kunne ikke holde dem i ro. Jeg var foran 5-2, og det blev 5-5. Pludseligt forsvandt min serv bare. Jeg blev ved med at kæmpe for hvert point, og det fik mig til sidst videre, siger hun.

I tredje runde venter franske Alizé Cornet, der tirsdag slog Cagla Buyukakcay fra Tyrkiet.

- Det bliver en hård modstander. Hun var i finalen sidste år.

- Men jeg vil ikke tænke på den kamp endnu. Jeg vil først nyde, at jeg er kommet videre, fortæller danskeren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip