Wozniacki efter finalenederlag: Hun var bedre end mig

Det er en fuldstændig afklaret Caroline Wozniacki, der efter nederlaget til Serena Williams i US Open-finalen gør status.

- Serena, du fortjener sejren. Du spillede bedre end mig i dag, og du fortjener at blive mester, siger danskeren.

De to veninder kender hinanden særdeles godt både på og uden for banen, og det fremhæver Wozniacki også i sin taletid.

- Du er en kæmpe inspiration for mig på og uden for banen. Du er en utrolig mester og en fantastisk ven. Du skal give drinks senere, siger Wozniacki foran et grinende publikum og Serena Williams.

Der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet af kampen, som endte med sætcifrene 6-3, 6-3 til Serena Williams. Dermed kunne amerikaneren løfte sit 18. grand slam-trofæ.

Williams har også stor ros til overs for Caroline Wozniacki efter kampen.

- Tillykke til Caroline. Hun kender til den kamp (uden for banen, red.), som jeg har været igennem. Hun er en virkelig skøn person og en god ven. Vi sms'er sammen hele tiden. Jeg er sikker på, at du snart vinder en grand slam-titel. Måske allerede i Australien næste år, siger Serena Williams.

Med sejren er hun nu oppe på siden af legenderne Martina Navratilova og Chris Evert, der også begge har vundet 18 grand slam-titler.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip