Wozniacki efter knebent nederlag: Det gør ekstra ondt

Sølle to point var Caroline Wozniacki fra at slå verdensetteren Serena Williams i semifinalen ved WTA Finals i Singapore.

Danskeren havde chancen for at serve kampen hjem med 5-4, og hun førte siden 4-1 i den afgørende tiebreak, inden hun var to point fra triumf ved stillingen 6-6.

- Nogle gange er det næsten nemmere at tabe 3-6, 3-6, for okay, så har du tabt den kamp.

- Når du derimod taber 6-7 i tredje sæt til Serena efter at have været foran 4-1 i tiebreaken og selv servet ved 5-4, så gør den altså ekstra ondt, siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet.

Hun kunne dog tillade sig at være stolt over præstationen. Længe havde Wozniacki overtaget og vandt første sæt 6-2, inden hun tabte de næste 3-6, 6-7.

- Jeg prøver at stå tæt på baglinjen, at spille aggressivt, og min forhånd ned ad linjen havde fart på og gav hende lidt problemer. Og så viste jeg min fightervilje, siger den danske tennisstjerne.

Hun havde vundet sine tre kampe i gruppespillet forud for semifinalen og har i det hele taget været fremragende spillende i de seneste måneder.

I de fleste turneringer har danskeren fejet al modstand af banen, inden hun har tabt til Serena Williams. Det er sket fire gange inden for de seneste tre måneder. Blandt andet i US Open-finalen:

- Jeg kan være stolt af det, jeg har præsteret i denne uge og de seneste fem måneder. Jeg kan se tilbage på det med et smil, når der er gået et par dage.

I søndagens finale skal Serena Williams møde rumæneren Simona Halep.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip