Wozniacki efter ny sejr: En af mine bedste kampe

6-2, 6-3.

Caroline Wozniacki var nådesløs, da hun vandt sin tredje sejr på stribe ved WTA Finals, denne gang over Wimbledon-mesteren Petra Kvitova, der skulle vinde for at bevare chancen for avancement.

- Jeg tror, det er en af de bedste kampe, jeg nogensinde har spillet. Det var en fed fornemmelse, siger Caroline Wozniacki til DR Sporten.

Tidligere på ugen har hun slået Maria Sharapova og Agnieszka Radwanska og er videre til lørdagens semifinale med maksimum sejre ved sæsonfinalen, hvor årets otte bedste tørner sammen.

- Hver gang man vinder en kamp her, betyder det rigtigt meget for selvtilliden. Det er de bedste spillere i verden, og der er ingen nemme kampe. Så det er helt sikkert en uge, jeg vil se tilbage på med et smil, siger Wozniacki.

Hun vandt gruppe Hvid foran Agnieszka Radwanska.

Danskeren skal i lørdagens ene semifinale møde nummer to fra gruppe Rød. Det kan blive Serena Williams (USA), Simona Halep (Rumænien) eller Ana Ivanovic (Serbien).

Det bliver afgjort efter mødet mellem Ivanovic og Halep fredag eftermiddag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip