Wozniacki efter ny sejr: Jeg holdt hovedet koldt

Caroline Wozniacki vandt torsdag i to sæt over Agnieszka Radwanska i gruppespillet ved sæsonfinalen WTA Finals i Singapore og er tæt på en semifinale.

Efter sejren på 7-5, 6-3 over Agnieszka Radwanska svarer Wozniacki følgende på spørgsmålet om, hvad hun var mest tilfreds med i kampen:

- Med at holde hovedet koldt. Det gik lidt op og ned i første sæt, og der var nogle lange dueller og nogle stopbolde, som jeg alle nåede hen til, men uden at vinde en eneste af dem.

- Det irriterede mig lidt. Men jeg blev ved med at fighte, for jeg vidste, at der ville blive mange, lange dueller, siger Wozniacki til Ekstra Bladet.

- Generelt var jeg meget tilfreds med mit spil. Jeg vidste, at jeg ikke kunne være alt for aggressiv, men heller ikke falde for meget tilbage, så hun kunne spille det spil, hun helst vil. Så det var en balance. Taktisk var det en god kamp, siger den tidligere verdensetter.

Trods sejre over Maria Sharapova og Agnieszka Radwanska er Wozniacki endnu ikke sikret avancement fra gruppe Hvid.

Men hvis Wozniacki bare vinder et sæt i fredagens sidste gruppekamp mod Petra Kvitova, er danskeren videre til semifinalen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip