Wozniacki efter sejr: Jeg skulle lige i gang

I sidste uge besejrede Caroline Wozniacki to spillere fra top-10 i verden. Hun nåede også helt frem til en semifinale mod Serena Williams i Cincinnati, og samtidig rykkede hun frem som nummer 11 på verdensranglisten.

Dermed har danskeren skabt lidt pres på sig selv.

Derfor var det måske et lille chok, at hun tidligt tirsdag morgen tabte første sæt med 4-6 mod den upåagtede Timea Bacsinszky i første runde af WTA-turneringen i New Haven, Connecticut - den sidste optakt inden US Open.

Men danskeren vandt altså i tre sæt ved at vinde de to næste sæt med 6-1 og 6-2 og var lettet efter kampen.

- Jeg må give hende ros. Hun startede godt, og spillede meget aggressivt. Jeg følte mig godt tilpas derude, men jeg skulle lige i gang. Så jeg er glad for at være videre, siger danskeren ifølge Skysports.

Caroline Wozniacki har vundet turneringen i New Haven fire gange tidligere, og hun er i kraft af sin placering på verdensranglisten seedet som nummer fire i dette års udgave.

- Jeg elsker at spille her. Det hjælper nok også, at jeg har vundet her fire gange, så publikum kender mig. Det er rart at være tilbage, og det er rart at spille et sted, hvor man ved, at man spiller godt. Det giver selvtillid, så snart man træder ind på banen, siger Caroline Wozniacki.

Femteseedede Dominika Cibulkova og syvendeseedede Sara Errani røg begge ud i første runde. Cibulkova tabte 6-7 og 3-6 til wild card-spilleren Andrea Petkovic, mens Errani røg ud efter tre sæt 2-6, 6-3 og 1-6 mod Garbiñe Muguruza fra Spanien.

Kirsten Flipkens og Samantha Stosur skulle bruge tre sæt på at sikre sig videre deltagelse i turneringen.

I anden runde møder Caroline Wozniacki italieneren Camilla Giorgi på onsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip