Wozniacki efter Williams-kamp: Det var op ad bakke

Det var i store perioder en lige kamp med lange partier, men Caroline Wozniacki måtte erkende, at Venus Williams havde et ekstra gear, da hun vandt semifinalen i Dubai med cifrene 6-3, 6-2.

- Det var op ad bakke for mig i dag. I begyndelsen følte jeg, at hun dikterede næsten alt og kun begik få fejl, siger Wozniacki ifølge WTA's hjemmeside.

- I slutningen af første sæt og i andet sæt havde vi nogle lange dueller, og jeg steppede en smule op, men så gjorde hun det samme.

- Hun spillede godt, var stabil og holdt hovedet koldt. Jeg startede langsomt, og da jeg kom i gang, var det for sent, erkender danskeren.

Modstanderen - Venus Williams - var godt tilfreds med at have slået den tidligere danske verdensetter for fjerde gang ud af lige så mange mulige.

- Caroline er en hård konkurrent. Det har hun været siden første gang, jeg mødte hende i 2007. Hun har været helt til tops, så hun ved, hvad hun gør. Det føles godt for mig at få denne sejr, siger Venus Williams.

Hun regnede med at skulle møde sin søster Serena Williams i finalen. Men sidstnævnte tabte sensationelt sin semifinale til franske Alize Cornet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip