Wozniacki er ikke tilfreds med sit spil ved US Open

Uden alt for mange vanskeligheder spillede Caroline Wozniacki sig videre til tredje runde ved grandslam-turneringen US Open.

Efter sejren over Aliaksandra Sasnovich mener hun dog, at hun kan gøre det meget bedre end hidtil.

- Lige nu er jeg bare videre, og så kan spillet forhåbentlig blive bedre. Jeg håber, at det bliver bedre i næste kamp, for jeg føler ikke, at mit spil er helt lige så godt som i Montreal og Cincinnati, siger hun til Ekstra Bladet.

Danskerens formkurve har været opadgående den senere tid, hvis man ser bort fra nederlaget i New Haven i sidste uge, og fredag gælder det så opgøret mod Andrea Petkovic.

Tyskeren er heller ikke helt tilfreds med sit spil indtil videre i turneringen.

- Det bliver bedre fra kamp til kamp, men alligevel er jeg nødt til at hæve mit niveau og se, hvad der er muligt, siger Andrea Petkovic til nyhedsbureauet dpa inden opgøret mod Wozniacki og tilføjer:

- Selvfølgelig glæder jeg mig til sådan en kamp.

Caroline Wozniacki fik i øvrigt problemer med sit lange hår under kampen mod Aliaksandra Sasnovich.

Midt under en duel blev hendes fletning viklet ind i ketsjeren, og det handicappede danskeren så meget, at hun ikke fik ordentligt træf på bolden og tabte pointet.

- Det er ellers ikke sket, siden jeg begyndte at flette mit hår. Jeg prøvede at få viklet håret ud, men det lykkedes ikke rigtigt, siger danskeren på pressemødet efter kampen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip