Wozniacki er klar til finalen i Istanbul

19/07/2014

Caroline Wozniacki levede op til favoritværdigheden ved WTA-turneringen i tyrkiske Istanbul, da den danske tennisstjerne uden de store problemer spillede sig i finalen.

Topseedede Wozniacki vandt 6-2, 6-3 over den franske kvinde Kristina Mladenovic, der blot er nummer 102 i verden.

Begge sæt gik nogenlunde efter planen for 24-årige Wozniacki, som var helt suveræn i første sæt. To gange brød Wozniacki sin modstanders serv - først til en føring på 4-2 og siden på en sætbold til 6-2-sejr efter 37 minutter.

Andet sæt forløb lidt på samme måde. Wozniacki kom foran 3-1, da hun brød Mladenovic' serv, og så lignede det en tro kopi af første.

Men Mladenovic svarede igen ved at bryde til stillingen 3-4 i danskerens favør. Mladenovic kunne udligne til 4-4, men i stedet brød Wozniacki endnu en gang.

Og så kunne Wozniacki serve kampen hjem, og det skete uden yderligere vanskeligheder. Wozniacki udnyttede sin første matchbold.

Det var anden sejr over Mladenovic for Wozniacki - begge kampe er spillet i år på hard court, og begge er endt med sejr i to sæt.

I den anden semifinale i Istanbul vandt den andenseedede italiener Roberta Vinci 6-4, 6-2 over kroaten Ana Konjuh.

Wozniacki, der ligger nummer 15 i verden, skal dermed ud i en finalekamp mod verdens nummer 24.