Wozniacki er klar til semifinale i Tokyo

Caroline Wozniacki fortsætter den fremragende form, som for to uger siden bragte hende i karrierens anden US Open-finale.

Fredag formiddag dansk tid sejrede hun i kvartfinalen ved WTA-turneringen i Tokyo over spanieren Carla Suárez Navarro, der ligger nummer 19 i verden.

De danske sejrscifre lød på 6-3, 6-3.

Wozniacki løftede sit niveau i forhold til torsdagens anden runde-kamp, hvor hun vandt i tre tætte sæt. Stort set hele kampen var hun ovenpå mod Carla Suárez Navarro, der ikke er udstyret med de helt store våben.

Spanieren kom dog bedst fra start med et servegennembrud, men det skulle aldrig blive den store fordel, da hun ikke selv var i stand til at holde sin serv.

Det lykkedes ikke en eneste gang i første sæt, og så kunne Wozniacki vinde sættet 6-3, selv om heller ikke hun var overbevisende i egne servepartier.

I andet sæt fik begge spillere bedre styr på serven, så det lignede en afgørelse, da Wozniacki brød til 3-2. Navarro så da også ud til at miste håbet om sejr, og danskeren slap ikke taget og vandt sættet 6-3 på sin første matchbold med endnu et servegennembrud

I lørdagens semifinale venter endnu en spanier i skikkelse af den 20-årige komet Garbine Muguruza, der har fået sit gennembrud i denne sæson.

Blandt andet nåede hun kvartfinalen ved French Open, hvor hun pressede den senere vinder Maria Sharapova ud i tre sæt.

Hun har også vist sig at have et godt tag på Wozniacki. To indbyrdes møder er begge faldet ud til spanierens fordel, senest ved årets Australian Open.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip