Wozniacki er videre i New Haven efter sløv start

Caroline Wozniacki er klar til anden runde i WTA-turneringen Connecticut Open i New Haven. Den danske tennisspiller har vundet turneringen hele fire gange tidligere og ventes også at nå langt i år.

Wozniacki er seedet som nummer fire og havde derfor fået en overkommelig modstander i første runde, hvor kvalifikationsspilleren Timea Bacsinszky stod på den anden side af nettet.

Men schweizeren, der er nummer 78 på verdensranglisten, lagde stærkt ud og tog overraskende første sæt 6-4. Til gengæld vandt Caroline Wozniacki suverænt de to efterfølgende sæt med 6-1 og 6-2. Danskeren præsterede dog kun et enkelt servees i kampen, der varede næsten to timer.

I anden runde skal Wozniacki op mod den hårdtslående italiener Camila Giorgi.

Turneringen er den sidste inden årets sidste grand slam-turnering, US Open.

Den 24-årige dansker kom til Connecticut med succes i ryggen.

Efter flotte præstationer de seneste turneringer, er hun rykket op som nummer 11 på verdensranglisten.

I WTA-turneringen i Cincinnati krævede det verdens nummer et Serena Williams for at stoppe danskeren. Det gjorde hun i semifinalen.

Forinden havde Wozniacki besejret to spillere fra verdensranglistens top-10. Da hun besejrede nummer syv Angelique Kerber, var det første gang i et år, at hun havde besejret en topspiller.

Og da hun i kvartfinalen sendte sin polske veninde Agnieszka Radwanska, der er nummer fem i verden, ud i mørket, var det første gang i mere end to år, at hun besejrede hende.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip