Wozniacki er videre i New Haven efter sløv start

Caroline Wozniacki er klar til anden runde i WTA-turneringen Connecticut Open i New Haven. Den danske tennisspiller har vundet turneringen hele fire gange tidligere og ventes også at nå langt i år.

Wozniacki er seedet som nummer fire og havde derfor fået en overkommelig modstander i første runde, hvor kvalifikationsspilleren Timea Bacsinszky stod på den anden side af nettet.

Men schweizeren, der er nummer 78 på verdensranglisten, lagde stærkt ud og tog overraskende første sæt 6-4. Til gengæld vandt Caroline Wozniacki suverænt de to efterfølgende sæt med 6-1 og 6-2. Danskeren præsterede dog kun et enkelt servees i kampen, der varede næsten to timer.

I anden runde skal Wozniacki op mod den hårdtslående italiener Camila Giorgi.

Turneringen er den sidste inden årets sidste grand slam-turnering, US Open.

Den 24-årige dansker kom til Connecticut med succes i ryggen.

Efter flotte præstationer de seneste turneringer, er hun rykket op som nummer 11 på verdensranglisten.

I WTA-turneringen i Cincinnati krævede det verdens nummer et Serena Williams for at stoppe danskeren. Det gjorde hun i semifinalen.

Forinden havde Wozniacki besejret to spillere fra verdensranglistens top-10. Da hun besejrede nummer syv Angelique Kerber, var det første gang i et år, at hun havde besejret en topspiller.

Og da hun i kvartfinalen sendte sin polske veninde Agnieszka Radwanska, der er nummer fem i verden, ud i mørket, var det første gang i mere end to år, at hun besejrede hende.

/ritzau/

 

Dagens Gossip