Wozniacki falder tilbage på verdensranglisten

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki har været godt spillende de seneste måneder. I sidste uge nåede hun semifinalen ved Wuhan Open.

Alligevel falder Wozniacki en enkelt plads tilbage på den seneste verdensrangliste. Wozniacki er nu nummer otte. Hun blev overhalet af canadieren Eugenie Bouchard, der slog Wozniacki i Wuhan. Bouchard avancerer to pladser.

Til gengæld går det den rigtige vej for Wozniacki på den såkaldte "Road to Singapore"-liste, hvor kun resultaterne i 2014 tæller med, og hvor de bedste otte kommer med i den prestigefyldte sæsonfinale. Wozniacki rykker en enkelt plads frem, så hun nu er på syvendepladsen.

Begge lister toppes af amerikanske Serena Williams, der sammen med den øvrige verdenselite i denne uge deltager i China Open i Beijing.

Danskeren er oversidder i første runde, og i anden runde møder hun australske Samantha Stosur. Kampen spilles formentlig tirsdag.

Wozniacki vandt turneringen i 2010. Sidste år nåede hun kvartfinalen, hvor det blev til et klart nederlag til Serena Williams.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip