Wozniacki fejrer Sharapova-sejr med massage og chokolade

- I eftermiddag vil jeg bare tage et dejligt bad, få en massage og slappe af. Og jeg synes, at jeg fortjener noget chokolade, siger en glad Caroline Wozniacki ifølge Reuters efter sin sejr over verdensstjernen Maria Sharapova søndag.

I tre sæt slog danskeren sin modstander med cifrene 6-4, 2-6, 6-2.

Dermed er Caroline Wozniacki videre til kvartfinalen ved grand slam-turneringen US Open i New York. En præstation, som viser, at hun er der, hvor hun skal være efter en periode med op- og nedture.

- Jeg synes, at jeg de seneste måneder har bevist, at jeg er der, hvor jeg skal være.

- Det giver selvfølgelig en masse selvtillid. Den har jeg nu bygget op over flere måneder, synes jeg, men det er rart at få bekræftet, at det man gør, er det rigtige, siger hun ifølge eb.dk

- Jeg er virkelig glad. Det var en hård kamp, både med vinden og den hårde modstander, og det at være i kvartfinalen her igen er ret stort, tilføjer Wozniacki.

Efter at have vundet første sæt, blev danskeren udspillet i andet sæt. Men i stedet for at give op, gav det ekstra blod på tanden.

-Jeg gik ud og tænkte, at jeg bare måtte gå efter mine slag, for spiller jeg bare bolden tilbage, så har jeg ikke en chance. Det viste hun i andet sæt, hvor hun virkelig gik ind og tog initiativet. Jeg vidste, at jeg bare skulle ud og give den gas, siger Wozniacki ifølge eb.dk.

Russiske Maria Sharapova var skuffet efter sit nederlag, men erkendte, at danskeren spillede op til sit bedste.

- Jeg synes, at hun spillede virkelig godt. Hun fik mig til at slå mange bolde. Det har altid været hendes styrke. Men hun gjorde det ekstremt godt i dag. Hun er god til at holde bolden i spil, siger Sharapova ifølge Reuters.

Wozniacki er 10.-seedet ved US Open. Hun møder i kvartfinalen den 13.-seedede Sara Errani.

/ritzau/

 

Dagens Gossip