Wozniacki: Finalesejr er en fantastisk følelse

Skrevet af admin

20/07/2014

Mest læste i dag

Der var ikke meget spænding i WTA-finalen i tyrkiske Istanbul mellem topseedede Caroline Wozniacki og andenseedede Roberta Vinci søndag aften.

Wozniacki vandt 6-1, 6-1 over italieneren efter lidt over en times spil, og det var danskerens 22. titel på kvindernes WTA Tour.

- Jeg er glad for at have vundet min 22. WTA-titel. Det er en fantastisk følelse. Jeg er tilfreds med, hvordan finalen forløb.

- Jeg servede godt og fik presset hende rundt på banen, og jeg dikterede virkelig kampen, siger Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den tidligere verdensetter har nu vundet mindst en WTA-titel i de seneste syv år. Det blev til tre titler i 2008, tre i 2009, seks i 2010, seks i 2011, to i 2012, en i 2013 og nu en i 2014.

Vinci, som ligger nummer 24 i verden, erkendte, at hun intet kunne stille op i finalen mod en bedre spillende Wozniacki, der er nummer 15 i verden.

- Jeg forsøgte at spille aggressivt, som jeg altid gør, men jeg lavede for mange fejl. Det er svært at spille på den måde mod Caroline, fordi hun sendte alting tilbage på min banehalvdel, så det var svært for mig at blive i duellerne.

- Men jeg er tilfreds med mine præstationer i denne uge, men Caroline spillede bare meget bedre end mig, siger Vinci.

/ritzau/