Wozniacki gør kort proces med israeler ved Wimbledon

Tennisspilleren Caroline Wozniacki vandt 6-3, 6-0 over israeleren Shahar Peer og er nu videre til anden runde i grand slam-turneringen Wimbledon.

Modstanderen i næste runde bliver briten Naomi Broady, som mandag vandt over ungarske Timea Babos i tre sæt.

Regnvejr afbrød Wozniackis Wimbledon-åbning mandag aften, så hun måtte vente til tirsdag eftermiddag med at færdigspille sin kamp mod Peer.

Danskeren havde vundet første sæt med 6-3, og hun førte med 2-0 i andet sæt, inden regnen satte en stopper for kampen.

Wozniacki havde dog ingen problemer med at fortsætte, hvor hun slap. Hun brød straks Shahar Peers serv og kom foran med 3-0 i andet sæt.

De efterfølgende tre partier blev også vundet sikkert af Wozniacki, og dermed gik hun videre til næste runde uden de store vanskeligheder.

Spoler man tiden tilbage til mandag aften klokken 21 dansk tid begyndte det at regne over tennisanlægget syd for London, hvilket betød, at spillerne blev beordret fra banen.

Der blev lagt plastik ud på græsset, men mørket betød, at det blev umuligt at genoptage kampen.

Inden da blev den 23-årige dansker i første sæt alt for nemt trængt i defensiven af verdensranglistens nummer 78.

Det begyndte ellers godt med en 3-1-føring og et servegennembrud til Wozniacki, og på det tidspunkt tegnede det til en hurtig arbejdsdag for danskeren.

Men så kom der en svær periode, da Peer fik læst lidt på en notesblok og pludselig fik selvtillid. Israeleren fik udlignet til 3-3.

Herefter fulgte et maratonparti, som danskeren vandt efter at have overlevet tre breakbolde. Det gav hende teten i sættet.

Uden at imponere synderligt lykkedes det dernæst Wozniacki at vinde de næste tre partier. Ikke så meget på grund af godt spil, men i stedet ringe modstand fra Peer.

Den israelske modstander slog godt fra sig fra baglinjen, hvorfra langt de fleste dueller udspillede sig.

Men de lange dueller begyndte at tage hårdere på Peer, der nu begik flere fejl, hvilket resulterede i flere nemme partier til Wozniacki. Danskeren vandt derfor første sæt, som dog blev mere tæt end forventet.

Wozniacki brugte det som afsæt til en tidlig føring på 2-0 i andet sæt, og det lignede en afgørelse på kampen.

Men regnen kom altså Peer til undsætning ved stillingen 30-30 i israelerens serv og udsatte kampen.

Men det var en stakket frist, for også dagen derpå var Wozniacki den bedste af de to. Peer vandt ikke et eneste parti i den resterende del af kampen, hvilket resulterede i et såkaldt æg i andet sæt.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip